Veilig Thuis
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Veilig Thuis
Veilig Thuis

Nieuwsbrief Veilig Thuis, juni 2021

  |  online weergeven
jaargang 7 | nummer 1 | juni 2021
 
Veilig Thuis Nieuwsbrief juni 2021
Stap voor stap verbeteren de door corona gedomineerde omstandigheden. Goed nieuws voor iedereen. De komende tijd blijven we alert op zorgelijke situaties die zich mogelijk, buiten het zicht, voordeden bij onze doelgroepen tijdens de pandemie.


 
Uitkomsten tweede deel Verwey Jonker onderzoek
Het Verwey-Jonker Instituut heeft het tweede deel van hun onderzoek naar huiselijk geweld binnen gezinnen en de effecten van de hulpverlening afgerond. Ook vanuit GGD Zaanstreek-Waterland hebben we aan dit onderzoek meegewerkt.
Er zijn belangrijke uitkomsten die erg raken aan onze visie en werkwijze.
Op verzoek van het programma GHNT (Geweld Hoort Nergens Thuis) maakte het instituut een samenvatting van de uitkomsten. Lees het hier.
 
 
 
 
 
Gezinsprofielen bij huiselijk geweld
Augeo bracht een nieuwsbrief uit over welke vijf gezinsprofielen er te herkennen zijn bij gezinnen waar geweld een rol speelt – naar aanleiding van het grote Verwey-Jonker onderzoek.

Bekijk hier de nieuwsbrief.
 
 
 
 
Community voor wijkteam medewerkers die zich bezig houden met de aanpak van huiselijk geweld
De Wijkteam-community Huiselijk geweld en Kindermishandeling is op 1 juni van start gegaan.
De eerste gratis webinar is op dinsdag 22 juni van 16.00 – 17.00 uur over het gebruik van de meldcode in de praktijk en de dilemma’s die je daarbij tegenkomt..

Lees hier verder.
 
 
 
 
Trainingen voor aandachtsfunctionarissen Huiselijk geweld en kindermishandeling
Het regionale project Geweld Hoort Nergens Thuis (GHNT) van Zaanstreek-Waterland organiseert diverse trainingen voor aandachtsfunctionarissen Huiselijk geweld en kindermishandeling.

Lees verder voor meer informatie en aanmelding.
 
 
 
 
Colofon
Adresgegevens
Veilig Thuis Zaanstreek-Waterland
Postbus 2056, 1500 GB Zaandam

Redactie
Sarah Prins
Nelleke Kooij
Voor opmerkingen en vragen over de nieuwsbrief kunt u mailen naar secretariaatveiligthuis@ggdzw.nl o.v.v. Redactie Nieuwsbrief Veilig Thuis. Veilig Thuis Zaanstreek-Waterland is onderdeel van GGD Zaanstreek-Waterland.
Twitter Volg ons nu op Twitter via @GGDZW
www.veiligthuiszw.nl
 
E-mail opties