Lees de nieuwsbrief hier!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Lees online.
Nieuwsbrief JOGG-Zaanstad
januari 2022
Via deze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen rond
JOGG-Zaanstad. Heb je ideeën, vragen of wensen? Neem dan contact met ons op!   
 
Gelukkig en gezond 2022
We zijn trots dat we met steeds meer partners samenwerken aan het gezond en kansrijk opgroeien van de Zaanse jeugd. Het afgelopen jaar zijn mooie resultaten behaald. Een selectie daarvan vind je in onze nieuwjaarskaart. Maar er is nog genoeg te doen! Werk je in 2022 ook weer mee? Kijk bij de tips wat jij kunt doen. Elk stapje helpt!
 
Nieuwe collega
Per januari is Kendra Wals ons nieuwe teamlid van JOGG-Zaanstad. Als relatiemanager gezondheid bij de gemeente Zaanstad gaat zij de Zaanse gezondheidsnetwerken coördineren en verder verbreden. Dit uiteraard in nauwe samenwerking met Aileen, Annelijn en andere betrokkenen.
 
Werk je mee aan Gezond en Kansrijk opgroeien in Zaanstad?
In dit filmpje zie je hoe verschillende betrokkenen in 5 Zaanse gezondheidsnetwerken samenwerken aan het gezond en kansrijk opgroeien van de Zaanse jeugd. Professionals en vrijwilligers uit zorg- en sociaal domein, onderwijs, cultuur en sport zijn bij de netwerken aangesloten. Op die manier leren zij elkaar beter kennen en komen kinderen en (toekomstige) gezinnen sneller bij passende ondersteuning of activiteiten. Zo benutten we ieders expertise en zorgen we voor verbinding. Wil je ook aansluiten bij het gezondheidsnetwerk in jouw wijk en bijdragen aan een gezonde generatie? Mail of bel ons!
 
 
Wist je dat…
 • JOGG-Teamfit coaches gratis kunnen helpen met het gezonder maken van voedingsaanbod bij speeltuinen, kinderboerderijen en wijk- en buurtcentra? Ontdek hoe leuk het is en ga ervoor! Meer info vind je hier.
 • Er maar liefst 5 beweeggroepen ZaansFit zijn voor verschillende leeftijden? Er is sinds kort zelfs een 12+ meidengroep. Ook de cursus ZaansFit gaat in 2022 weer van start. Het totale aanbod vind je op www.zaansfit.nl. Aanmelden kan via info@joggzaanstad.nl.
 
Agenda:
 • Op woensdag 9 februari 2022 om 20:00 organiseert JOGG Purmerend een webinar Gezonde Omgeving met prof. Dr. Ir. Jaap Seidell, hoogleraar Voeding en Gezondheid aan de VU Amsterdam. Hij houdt zich al 30 jaar bezig met het vraagstuk hoe wij gezonder kunnen leven. Hij geeft zijn visie op het probleem, de oplossing én beantwoordt uw vragen. Aanmelden kan via deze link.
 • Op aanvraag en op maat: training in gesprek over een gezonde leefstijl.
 • Netwerkbijeenkomsten Gezond en Kansrijk Opgroeien:
  18 januari 13:00 - 14:30u - Koog a/d Zaan, Zaandijk, Nieuw West en Rooswijk
  22 maart 15:00 - 17:00u - Wormerveer en Krommenie
  5 april 15:30 - 17:30u - Kogerveldwijk
  21 april 15:00 - 17:00u - Poelenburg, Pelders- en Hoornseveld
 
Colofon:
JOGG-Zaanstad
p/a GGD Zaanstreek-Waterland
Vurehout 2, 1507 EC Zaandam
Postbus 2056, 1500 GB Zaandam
T 06-10040755 (Aileen) of 06-58855764 (Annelijn)
E info@joggzaanstad.nl
W www.joggzaanstad.nl
Redactie:
Aileen Boersen (GGD Zaanstreek-Waterland)
Annelijn de Ligt (GGD Zaanstreek-Waterland)
Kendra Wals (Gemeente Zaanstad)
Simon den Heeten (Sportbedrijf Zaanstad)
Aanmelden  |  Afmelden